torstai 29. elokuuta 2013

Pikaruuaksi tortellineja

Pinaattiletut on varmaan jokaisen äidin pelastus: ruoka menee alas ilman houkuttelua ja aikaa menee muutama minuutti. Tuunatut valmistortellinit on meillä se toinen varma valinta. Tänään meillä vietettiin yh-iltaa: tehtiin ruoka nopeasti, leikittiin legoilla ja leivottiin mustikkapullaa.


Tuunatut tortellinit 2-4:lle

15 min

2 pkt valmiita tuoretortellineja
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
4 siivua pekonia
1 kanaliemikuutio
1 prk kermaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi voi laittaa tuoretta persiljaa, aurinkokuivattuja tomaatteja tai vuohenjuustoa.

  1. Pilko pekoni noin sentin levyisiin palasiin. Silppua sipuli ja valkosipuli.
  2. Laita pastavesi kiehumaan, lisää siihen 1/2 kanaliemikuutiosta ja laita tortellinit kiehumaan,
  3. Paista pekonia hetki kuumalla pannulla siten että se alkaa vähän ruskistua. Laske lämpötilaa hiukan ja kuullota sipulit pannulla. Jos laitat aurinkokuivattuja tomaatteja, pilko ne ja lisää joukkoon nyt.
  4. Kaada kerma pannulle, lisää 1/4 osa liemikuutiosta ja anna porista hetki. Maista. Lisää suolaa jos haluat.
  5. Nosta reikäkauhalla tortellinit kastikkeen sekaan. Pyöräytä siten, että kastike sekoittuu. Lisää persilja ja vuohenjuusto. Rouhi päälle mustapippuria.


3 kommenttia:

  1. Onneksi tytöstä polvi paranee. Muistatko, että meillä pikaruoka oli mikromaksalaatikkoa?

    VastaaPoista
  2. Ja minä kun pidän siitä edellee ;)

    VastaaPoista