Tarvitset
1 l vettä
1 lihaliemikuutio
3 porkkanaa
1 sipuli
150 g kiinankaalia
1 pss pakastepelmeneitä
1 tl savustettua paprikamaustetta
Tuoretta persiljaa
- Kiehauta vesi vedenkeittimessä ja sekoita lihaliemikuutio veteen kattilassa.
- Viipaloi porkkanat ja silppua kaali. Puolita sipuli ja suikaloi se.
- Laita porkkanat ja sipulit lihaliemeen ja anna kiehua noin 5 min. Lisää pelmenit ja jatka keittämistä noin 5 min. Kypsät pelmenit nousevat keiton pinnalle. Lisää kiinankaalit ja paprikajauhe. Sekoita ja kiehauta.
- Lisää persilja.
Ohje ei lukiessa tunnu kovin kutsuvalta, mutta näinhän on siskonmakkarakeitonkin kanssa. Mutta sehän vie kielen, kuten itsekin otesin siemmassa postauksessa.
VastaaPoista