4 hyvälaatuista kananmunaa
4 rkl sokeria
400 g mascarponea
2-3 rkl jälkiruokaviiniä (esim. Vin Santo tai Sherry)
200 g tiramisukeksejä (Savoiardi)
1 dl espressoa tai vahvaa kahvia (tai enemmänkin)
75 g tummaa suklaata
3-4 rkl makeuttamatonta kaakaojauhetta

Mascarbone-vaahto
1. Erottele munien valkuaiset ja keltuaiset.
2. Lisää keltuaisiin sokeri ja vatkaa vaahdoksi vispilällä. Lisää Mascarbone ja sekoita tasaiseksi massaksi.
3. Vatkaa valkuaiset kiintäksi vaahdoksi (testinä: käännä kulho ylösalaisin ja vaahto pysyy paikallaan) ja sekoita valmis vaahto keltuais-mascarbonevaahtoon.
4. Lisää joukkoon jälkkäriviini.

5. Keitä espressot valmiiksi ja laita laakealle lautaselle, samoin kuin kaakaojauhe.

Kakun kasaaminen
6.  Kastele ladyfingers-keksit kunnolla espressossa, pyöräytä kevyesti kaakaojauheessa ja asettele  rivistöt neliömaisen korkeareunaisen kulhon pohjalle.
7. Lisää kerros vaahtoa ja rouhi hiukan suklaata.
8. Toista toinen kierros ja ripottele päälle kerros kaakaojauhetta.
9. Laita jääkaappiin maustumaan muutamiksi tunneiksi (tai yöksi tai 15 minuutiksi)